O nas

Naša zgodba

Podjetje s
Tradicijo

Podjetje HAPLAST d.o.o. je bilo ustanovljeno 12.03.2015 kot nadaljevanje družinskega podjetja in je specializirano za proizvodnjo in prodajo izdelkov iz plastičnih mas. Podjetje nudi storitev od ideje do proizvodnje končnega izdelka za enkratne naročnike ali proizvodnjo milijonskih serij. Proizvajamo sestavne dele in komponente za proizvodnjo akumulatorjev in industrijskih baterij, ohišja za male gospodinjske aparate, dele za stavbno pohištvo in druge plastične komponente.

Na razpolago imamo 15 strojev za brizganje plastike z zapiralno močjo od 15 do 450 ton. Nudimo tudi storitev ultrazvočnega varjenja plastike. V sodelovanju s pogodbenim partnerjem nudimo razvoj izdelka, izdelavo 3D-prototipa in razvoj orodja.

V podjetju se zavedamo pomena partnerskega odnosa s kupci, kjer je še kako pomemben hiter odzivni čas. V skladu z našo poslovno filozofijo smo v središče poslovanja postavili želje in pričakovanja kupcev. S tem smo si pridobili zaupanje in ustvarili dobro ime, kar je pripomoglo k dosedanji poslovni uspešnosti.

V podjetju dajemo velik poudarek prav zadovoljstvu kupcev, zato nenehno iščemo poti in načine, kako izpolniti najvišja pričakovanja zahtevnih kupcev. Rezultat aktivnega prodajnega udejstvovanja so pričakovani razvojni dosežki.

Proizvodno prodajni segment podjetja se v grobem deli na naslednja področja:

Brizganje plastike

Naslov

Glančnik 1, 2392 Mežica, Slovenija

Uradne ure

Ponedeljek - Petek - 10.00 - 16.00

Sobota - Nedelja - Zaprto

Email

info@haplast.si

Telefonska številka

00386 (0)70 863 176

Kontaktirajte nas